Медена вода на празен стомах Медената вода, приготвена по този

...
Медена вода на празен стомах Медената вода, приготвена по този
Коментари Харесай

Медена вода на празен стомах за нормализиране на храносмилането

Медена вода на празен корем

Медената вода, приготвена по този метод, възстановява храносмилането, покачва имунитета и се употребява за лекуване на настинки и бронхити и обезпечава филтриране на организма.

Разтворете една чаена лъжичка мед в чаша хладка вода (или на стайна температура). Така ще получите “медена вода ”, т.е. разтвор на мед, който тялото всмуква доста бързо.

Основната специфичност на тази вода е, че нейният състав е сходен на човешката кръвна плазма. Медената вода почиства тялото ни на клетъчно равнище.

Лечебни свойстваа:

Подобрява имунитета
Засилва устойчивостта на организма против бактерии, вируси, гъбички.

Регулира работата на червата
Медената вода се бори с паразитите, които живеят в храносмилателните ни органи. Не разрешава тяхното възпроизвеждане и възстановява работата на храносмилателната система.

Полезна е за намаляване
Ако желаете да отслабнете, пийте 1,5 литра медена вода на ден с понижено количество мед (1 супена лъжица на 1,5 литра вода) и ограничете храната.

Тази вода ще пречисти храносмилателните ви органи и ще отстрани токсините. Правилното хранене и отмора ще ви оказват помощ да се отървете от непотребните килограми.

Активно подхранва кожата
Загрейте медената вода и измийте с нея лицето, шията и деколтето. Тази лековита вода усъвършенства кръвообращението и дейното подхранва на епителните кафези.

След измиване с водата изчакайте меда да подейства за известно време, след което изплакнете кожата с топла вода. Ако миете кожата си по този метод постоянно, тя ще стане блестяща, свежа и еластична.

Вижте още: Рецепта за домашна баница с вкусна плънка. Лесна и вкусна

Против нощно напикаване
Медът има свойството да задържа вода, тъй че през нощта не предизвиква напрежение на бъбреците и пикочния мехур. Медената вода се пие заран на празен корем и вечер преди лягане. Винаги приготвяйте прясна напитка.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР