Мед преди сън е добре да приемате редовно. Имам тази

...
Мед преди сън е добре да приемате редовно. Имам тази
Коментари Харесай

Повишете защитните сили на организма с мед!

Мед преди сън е добре да приемате постоянно. Имам тази рекомендация от моята баба и я съблюдавам и до през днешния ден.

Медът е сладко течно злато, натурален балсам за здравето. Опитвали ли сте в миналото да го ядете преди лягане?

Оказва се, че в композиция с разнообразни артикули и добавки, медът има друго влияние върху организма. В тази публикация даваме 5 положителни аргументи да погледнете към буркана с мед преди лягане.

Консумация на мед преди сън:

Помага да заспите
Медът е прочут със своите успокояващи свойства. Отпуска, предизвиква производството на мелатонин – хормонът, виновен за здравословния сън, обновяването на клетките и възобновяване на нервната система. Чаена лъжичка мед преди лягане е гаранция за пълноценна отмора. Пийте го с чай от лайка, с цел да се разсъните изцяло благополучен човек.

Насърчава изгарянето на мазнини
Експертите означават, че физически дейните хора, които постоянно употребяват мед, имат по-бърз метаболизъм на мазнините от тези, които спортуват, само че не употребяват мед.

Подобрява положението на черния дроб
По време на сън черният дроб се възвръща. Като ядете малко мед преди лягане, вие помагате за отделянето на отрови от най-важния орган.

Защитава ви от вируси
Експертите предлагат да смесите чесън с мед. Тази композиция обезпечава мощна отбрана на тялото против бактерии и вируси. Приемайте по 1 чаена лъжичка вечер.

Вижте още: Кремообразна торта с банани и шоколадови бисквити

Намалява умората
Медът е приет адаптоген, който покачва устойчивостта на организма към разнообразни типове стрес и нездравословни резултати на околната среда. Експертите са потвърдили, че потреблението на мед в продължение на две седмици усилва работата на дихателната и сърдечно-съдовата системи, както и цялостната физическа продуктивност.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР