Мечтите се сбъдват. Ставаме по-добри. Получаваме това, което искаме, а

...
Мечтите се сбъдват. Ставаме по-добри. Получаваме това, което искаме, а
Коментари Харесай

Ето кои са най-магичните дни през юни

Мечтите се сбъдват. Ставаме по-добри. Получаваме това, което желаеме, а Вселената е по този начин добра да ни го даде... Вижте кои са дните през юни, в които всичко, за което мечтаем, може да се сбъдне!

3 юни – Край на ретроградния Меркурий

Дългоочакваното връщане на тази планета към нормалното ѝ придвижване ще се случи навръх 3 юни. Нов живот, нова работа, нова връзка... Това е един от най-важните дни през юни. Можете да постигнете всичко. Ама в действителност всичко. Това ще бъде ден за нови хрумвания, светли мисли, позитивни мемоари и справедлива оценка на бъдещето.



6 юни - Огледална дата

Първата огледална дата за лятото. Това е денят, в който решаваме проблеми. Ден, в който заплахите няма да ни обиден. И всички хрумвания, които ни хрумват, ще бъдат действително реализируеми.

7 юни – Денят, в който настава пикът на метеорния поток Ариетиди

Астролозите поучават да действате допустимо най-решително, да бъдете в действителност смели и да си поискате това, което доста желаете в сърцето и душата си. Вселената обича смелите. Тогава за какво да се криете зад оправдания?



13 юни – Меркурий се завръща в Близнаци

Завръщането на Меркурий в знака Близнаци е страхотна вест за всички, които обичат да пътешестват. Сега е моментът, в който можете да помислите за нов бизнес, за нова връзка, да се насладите на мощната сила, която Вселената ни дава.


21 юни – Лятното слънцестоене

Лятното слънцестоене е един от най-важните дни за сезона. Това е един доста ярък, прочувствен ден, в който доста хора ще се "събудят ", ще се освободят от мислите по предишното, ще им бъде прелестно да работят и да се забавляват. Ден на благополучие.

23 юни – Венера влиза в Близнаци

Венера е втората планета, която минава в този въздушен знак през юни. В него тя няма да се усеща толкоз добре, колкото в Телец, само че това не значи, че ще се случи нещо с негативен знак. Венера носи светлина, мощ и убеденост. Прави връзките ни с хората доста постоянни.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР