Мечтата на Дони да се превърне в тв водещ е

...
Мечтата на Дони да се превърне в тв водещ е
Коментари Харесай

Дони стартира свое предаване в БНТ - slava.bg

Мечтата на Дони да се трансформира в тв водещ е на път да се сбъдне. Музикалния продуцент, който от години мечтае да се трансформира в ефирен водещ и в този момент е на път да го направи.

„ Имам оферти защо ли не”, сбит е по тематиката Дони. Но негови познати считат, че в случай че одобри, той съществено ще раздвижи културното пространство в националната телевизия.

Мъжът на Нети има огромен опит в малкия екран. Кариерата му там потегли в края на 90-те точно от Българска национална телевизия. Той даже бе част от шоуто на Иван Ласкин „ Спукано гърне”. И забавляваше децата с въплъщенията си на госпожа Летиция Каратемелкова, написа "България през днешния ден ".

С днешна дата Дони би трябвало да опита да забавлява не децата, а техните родители. След свалянето от ефир на вечерното предаване „ Нощни птици”, от медията желаят да го заменят с начин на живот предаване от сходен вид.

Изпълнителят на „ Ближи си сладоледа” пък е всестранно развита персона и още преди години се е потвърдил, че има разнообразни гении.
Той бе музикалният продуцент на шоуто на Иван и Андрей, имаше своя графа в „ Станция Нова”, а по-късно се включи и във формати като „ Мюзик Айдъл”, „ Като две капки вода”, „ Големите надежди” и други.

През годините Дони е споделял, че да бъде водещ е като отдушник за него, а също така е и нещо доста любопитно и изобретателно.
„ Основната ми работа е зад кадър, като музикален продуцент. Един водещ би трябвало да е натурален на първо място и да знае каква зрителска група търси”, споделя артистът.

От Българска национална телевизия към този момент няма коментар.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР