Мечтата ми е да стана актьор. Това каза пред камерата

...
Мечтата ми е да стана актьор. Това каза пред камерата
Коментари Харесай

Момчето, което успя да свали 154 килограма, мечтае да стане актьор

Мечтата ми е да стана артист. Това сподели пред камерата на Нова телевизия 21-годишният Самуил, който съумя да смъкна рекордните 154 кг от тялото си. Миналата година той е тежал 276 кг и с тъга изминавал по няколко метра. Днес обаче е видоизменен, изкачва Альоша в Пловдив за 15 минути и се надява един ден да стане студент в НАТФИЗ. Пред Нова телевизия той описа по какъв начин е станало чудото, написа " Флагман ".

Само година по-късно той е неразпознаваем. Решен е да не се откаже, до момента в който не доближи мечтаните 90 кг. А смяната стартира след фотография, която майка му разгласява в обществените мрежи с апел за помощ.
„ На 17 години получих първата си паник офанзива. Бях в Музикалното учебно заведение в Русе. Обадих се на майка ми. Бях уплашен. Не знаех какво се случва. Тя изпрати кола за спешна помощ и ме прибраха вкъщи “, споделя Самуил.
„ За една година от 170 стигнах 300 кг. Тогава стопирах да излизам от къщи. Сложих точка на контактите си с външния свят. Единственото наслаждение, което имах е да заставам пред компютъра, цигарата и храната. Целият ми живот до преди една година ми е като заплашителен филм.   Опитвам се да го не помни. В мислите ми имаше главно храна и чалга “, споделя младежът.
Чудото за Самуил идва от човек на име Чудомир Григоров. Той е фитнес-инструктор и му демонстрира пътя към трансформацията.
„ Не знам каква е повода да избере мен, само че няма да не помни първата ни среща. Гледката беше страшна. Видях един човек, който все едно се бе изкъпал с облеклата и дишаше толкоз тежко, сякаш всеки мирис му е финален. Той трябваше да извърви от колата до рецепцията 30 метра. За него бе ужасно изпитание да стои прав “, споделя Григоров.
Закарахме го на гребната база в Пловдив, където единствено като видя дистанцията, което би трябвало да измине, се стресира и му се подкосиха краката, прибавя той.
Тези пет километра към момента ги помня и в никакъв случай няма да не помни по какъв начин не си усещах краката, споделя Самуил.
Казах му, че е пристигнал тук, с цел да усъвършенства всеки ден положението си, прибавя фитнес-инструкторът.
„ Голямо достижение беше изкачването на тепето Альоша за към два часа и половина. Сега го изкачвам за 15 минути “, хвали се рекордьорът.
„ Още 15 кг би трябвало да смъкна, с цел да може да му се в профил непотребната кожа. Може би тя е към 30 кг “, прецизира Чудомир.
„ Искам да има комуни освен за наркомани, само че и за свръхпълни хора като мен, където да излизаме преобразени “, сподели още Самуил.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР