McLaren Group обяви, че процесът по капиталовата реорганизация на компанията

...
McLaren Group обяви, че процесът по капиталовата реорганизация на компанията
Коментари Харесай

McLaren Group вече е 100% собственост на Бахрейн

McLaren Group разгласи, че процесът по финансовата метаморфоза на компанията към този момент е завършен, вследствие на което тя към този момент е 100% благосъстоятелност на вложителя Bahrain Mumtalakat Holding Company- суверенният фонд на Кралство Бахрейн.

" Ние сме задоволени от продължаващата отдаденост на Mumtalakat към McLaren посредством тази договорка, която ускорява нашата конструкция на благосъстоятелност и ръководство ", разяснява Пол Уолш, изпълнителен ръководител на McLaren Group. " Това в допълнение ще ни разреши да се съсредоточим върху осъществяването на нашия дълготраен бизнес проект, в това число вложения в нови артикули и технологии, като в същото време продължаваме да изследваме евентуални механически съдействия с сътрудници от промишлеността ".

" Анонсът от през днешния ден кристализира идната фаза на траекторията на компанията по разрастването на лидерската позиция при първокласните супер коли и моторспорт промишленостите ", споделя Абдула бин Калифа Ал Калифа, изпълнителен шеф на Mumtalakat. " Тази метаморфоза и новата опростена конструкция нарежда McLaren за триумф и разкрива стратегически пътища, които включват изследване на нови партньорства за възстановяване на растежа на компанията през идващите години "

От McLaren Group показват, че сега, продуктите на компанията се оферират допълнително от 40 страни по целия свят.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР