Бившият собственик на 76ers и главен изпълнителен директор на Fanatics

...
Бившият собственик на 76ers и главен изпълнителен директор на Fanatics
Коментари Харесай

Бившият собственик на 76ers Майкъл Рубин троли феновете на Никс заради загубите от спортни залагания на Fanatics в изтрит туит

Бившият притежател на 76ers и основен изпълнителен шеф на Fanatics Майкъл Рубин се забавляваха за сметка на Никс и залагащите.

„ Fanatics Sportsbook го разрушиха през вчерашния ден с помощта на всички почитатели на Knicks, които залагаха против Sixers—това ме направи толкоз благополучен!! Просто желаех да кажа благодаря на всички почитатели на Никс, ” Рубин, който също ръководи Fanatics Sportsbook, написа в към този момент изтрита обява в X.

Тролирането пристигна, откакто 76ers се събраха за победа със 112-106 в продължения на раменете на навън от 46 точки на Tyrese Maxey, който тласна серията до шеста игра.

Говорител на Fanatics Sportsbook сподели пред The ​​Post, че 63,5 % от играта са били на Никс -3,5, като съвсем никой не е залагал на новобранеца 76ers на паричната линия.

Неприличните 92,1 % от дръжката бяха върху цената на парите на Никс, която се движи към -150, евентуално повода за такова тържество от Рубин.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР