McLaren анонсира първото в историята си суперспортно комби с хибридна

...
McLaren анонсира първото в историята си суперспортно комби с хибридна
Коментари Харесай

McLaren Artura вече и Spider

McLaren анонсира първото в историята си суперспортно комби с хибридна задвижваща система- Artura Spider.

От McLaren анонсират, че Artura Spider, първите доставки на която се чака да бъдат осъществени от средата на тази година, ще предложи съществени преимущества в съпоставяне със " общоприетата " , включително по-голяма мощ, по-добро пътно държание и още по-голямо общо задоволство от ръководството.

Хибридното задвижване на Artura Spider- трилитров, V6 мотор и E-motor елемент, дава обещание оптималната мощ от 700 конски сили, над 600 от които идват вследствие на работата на мотора с вътрешно горене, както и оптимален въртящ миг от 720 Нм.

Според анонса на McLaren, Artura Spider дава обещание опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3 секунди, от 0 до 200 км/ч за 8.4 секунди, от 0 до 300 км/ч за 21.6 секунди, както и оптималната скорост на придвижване от 330 км/ч.



Основен фактор за горните резултати е и предавателната кутия на автомобила, за която от марката споделят, че е усъвършенствана и предлага с 25% по-бързо превключване.

Само 11 секунди пък са нужни за трансформирането на купето на Artura Spider, като то може да се извърши и по време на придвижване със скорост от до 50 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР