MBA програмите стават все по-популярни и често се говори за

...
MBA програмите стават все по-популярни и често се говори за
Коментари Харесай

Означава ли успешна кариера завършването на MBA

MBA стратегиите стават все по-популярни и постоянно се приказва за изгодите от тях. Процесът по кандидатстване и образование е относително дълъг, а възвращаемостта на инвестицията лишава години. Трябва да имате поради, че другите MBA курсове не са еднообразно ценени в другите браншове. В някои браншове цената им въобще не е от решаващо значение. Въобще магистратурата по бизнес администрация сама по себе си не е гаранция за триумф в кариерата.

В същото време не е загадка, че конкуренцията на пазара на труда става все по-ожесточена, а работодателите от ден на ден завишават условията към претендентите. Компаниите обръщат все по-голямо внимание на така наречен " меки " умения. Но кои " меки " умения биха помогнали на приключилите MBA, с цел да осъществят желанията си за професионална кариера?

Според изследване на изданието Financial Times способността за работа с хора с разнороден профил е едно от най-предпочитаните " меки " умения измежду работодателите. Възможността за ръководство на времето и умеенето за установяване на цели, способността за решение на комплицирани проблеми и умеенето за създаване, поддържане и разширение на мрежата от клиенти също са част от най-ценните за претендентите за работа пълномощия.

Като най-маловажни умения работодателите показват профилираните маркетингови, сложни статистически качества и профилирани финансови умения.

Ако към този момент сте приключили своето MBA обучение и си търсите подобаваща за специалността си работа, разгледайте топ обявите за работа на Karieri.bg.

BMW Group търси Corporate & Used Car Manager

SeeNews търси Business Journalists with English and French/Spanish

K&A Transport търси Шофьор на ТИР

" Асарел-Медет " търси Стажанти

Phoenix Pharma търси:
Senior Accountant
Senior System Administrator
Junior System Administrator

HILL International Bulgaria търси:
Country Sales Engineer – Bulgaria
Sales Manager / Business Development Manager

Next Consult търси Senior Business Consultant / Business Consulting Manager

Strabag търси:
Technical Group Manager – Stara Zagora
Стажант " Пътно строителство "

KPMG търси Tax Graduates

Още разгласи за работа можете да намерите на Karieri.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР