Майли Сайръс избухна в онлайн пространството, след като беше сграбчена

...
Майли Сайръс избухна в онлайн пространството, след като беше сграбчена
Коментари Харесай

Майли Сайръс с агресивно обръщение към феновете, след като един я сграбчи и целуна на улицата

Майли Сайръс избухна в онлайн пространството, откакто беше сграбчена и целуната от чужд почитател в Барселона.

В своя Туитър профил певицата написа: „ Тя може да носи каквото си изиска. Тя може да бъде девствена. Тя може да спи с 5 разнообразни мъже. Тя може да бъде със своя брачен партньор, другар или другарка. Но тя не може да бъде сграбчвана и докосвана, без да е разрешила ”.



Във видео, оповестено в Туитър от свидетел, се вижда по какъв начин чужд мъж дърпа Сайръс за врата и я целува, до момента в който тя и съпругът ѝ Лиам Хемсворт са ескортирани от защита до автомобила им.

Смята се, че гневната реакция на Майли е плод на мнения от нейни почитатели, които настояват, че песните и начинът ѝ на обличане предизвикат дейностите на хората и тя го заслужава.

Освен в профила си в Туитър, певицата насочи посланието си към почитателите в Инстаграм, като употребява хаштаг " #StillNotAskingForIt " върху скрийншотове от мнения от почитатели, в това число и такива, които споделяха: " Искате да бъдете секси, какво очаквате? ”

Бившата звезда на Дисни би трябвало да излезе на фестивала в Гластънбъри по-късно този месец. Тя също по този начин ще се върне към актьорската игра в идния епизод на „ Black Mirror ”.

" Това е историята на дамите в музикалната промишленост. Разбирам, че всички са минали през това, само че аз мисля, че за дамите е оп-трудно да бъдат одобрявани съществено. Хората одобряват за обикновено, че ние би трябвало да сме разголени и да пеем, а в случай че не сме, за какво въобще да желаят да ни видят ", споделя тя за Radio 1 Newsbeat.

Вижте и самото видео:

Llego a estar ahí, y al “fan ” que se ha tirado a por miley no se le olvida el guantazo que se lleva pic.twitter.com/30PUR4zXR0
— Alvaro (@AlvaroSaucedo13) June 2, 2019

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР