Майките на деца с увреждания от гражданската инициатива Системата ни

...
Майките на деца с увреждания от гражданската инициатива Системата ни
Коментари Харесай

Системата ни убива обявява утре дали ще участва в предсрочните избори

Майките на деца с увреждания от гражданската самодейност " Системата ни убива " ще разгласят на следващия ден решение за присъединяване в предварителните парламентарни избори.

Това ще стане пред палатковия им лагер в по този начин наречения Триъгълник на властта - сред постройките на държавното управление, Народното събрание и президентството.

С писмо, адресирано до водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, от Националната гражданска самодейност " Системата ни убива ", осведомят, че ще разгласят решението си за присъединяване в идните избори с аргумента, " тъй като не желаеме да виждаме повече гибелта на децата си! “.

Това ще стане на 15-и август - един от най-големите християнски празници Успение на Света Богородица или Голяма Богородица, когато почитаме настойничката на майчинството, брака и фамилното огнище.

В писмото се показва, че посланието от самодейността е в качеството им на обединени родители на деца и възрастни с увреждания, инициирали и взели участие интензивно в създаването на Закона за персоналната помощ и организирали голям брой митинги за неговото приемане и за промени в обществената политика.

Майките на деца с увреждания стачкуват от близо 10 години. Те бяха дейни участници и в митингите през 2020-а година.
ТЕМА преди 58 минути 1581 преди 2 часа 1151 преди 3 часа 2809
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР