Майката на експравосъдния министър Крум Зарков - Ани Заркова, която

...
Майката на експравосъдния министър Крум Зарков - Ани Заркова, която
Коментари Харесай

Анна Заркова многозначително: За Божков е по-добре в затвора, но жив

Майката на експравосъдния министър Крум Зарков - Ани Заркова, която бе и дълготраен топ престъпен публицист в пресата, разгласи и своето тълкувание по завръщането на Васил Божков след няколко години странство в ОАЕ. По-рано през днешния ден Черепа разгласи, че на 25 август той каца на родна земя, макар че го чакат белезници поради близо 20-те обвинявания. Според Заркова обаче, това очевидно се оказва по-благоприятния излаз за Черепа сега, в сравнение с продължение на престоя му в Дубай.



Ето за какво:

" Да, несъмнено - в настоящата мафиотска война най-безопасното място за Васил Божков е дребна България ( " земя като една човешка длан... " )

Малко останаха хората като него, които (също като Алексей Петров и Брат Галев, лека им пръст), биха могли да опишат от първо лице за приключващия сега стадий от Криминалния преход към народна власт - и не е ненужно известно здравомислие от тяхна страна.

Както споделяше по време на един предходен кървясъл сериал някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Бойко Борисов - " по-добре в пандиза, обаче жив ", написа Анна Заркова. 

Тя е част от Инициативния комитет по издигането на Румен Радев за втори мандат на " Дондуков " 2, а синът й - след края на престоя му в Министерския съвет по времето на Гълъб Донев, стана част от екипа на президента. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР