Майката на Азис - Гергина се появи в телевизионния ефир

...
Майката на Азис - Гергина се появи в телевизионния ефир
Коментари Харесай

Майката на Азис с повече корекции от него

Майката на Азис - Гергина се появи в телевизионния ефир и даже и да не приказва изключително доста, провокира въпроси като какъв брой повече корекции има от звездния си наследник. Ако той има седем интервенции, то тя несъмнено не остава по-назад от него.

Дамата, която се появи в студиото на дебютиралото по Нова телевиизя "Забраненото шоу на Рачков " бе изненада за фолк артиста, който през вчерашния ден беше рожденик. По сюжет сина й Васил нямаше никаква визия, че ще я види, защото тя живее от години в чужбина и последната им среща е от преди половин година.



Жената, която Азис постоянно е издигал в фетиш и като най-красивата жена в живота му, се открояваше с безчет интервенции по лицето. Устните й очевидно уголемени, филърите и ботокса са изгладили бръчките до най-малко. А екстеншъните - руси и нелепи за мургава жена. Очевидно Гергина постоянно посещава клиниките за хубост и съвсем като сина си е подготвена на всичко, с цел да върне времето обратно и да наподобява по-млада и красива.



Миналата вечер Азис извърши "Какво по благополучие огромно да съм до тебе, мамо " (песента "Най-добрата дума " на Росица Кирилова) в шоуто на Рачков, а в този миг на сцената се появи и родителката му. Гергина беше облечена в костюм в кралско сино, сина й я допълваше със синя риза и нацепени дънки. Двамата се прегърнаха, а от страстта фолкаджията пророни сълзи. В късия си диалог с Рачков, дамата се върна обратно в годините, когато била доста млада и забременяла с Васил. "Аз не го желаех, желаех да го помятам. Вероятно тъй като бях доста млада, на 21 години ", сподели тя.

По случай празника на Жената, през днешния ден Азис не пропусна да се изясни в обич и благодарност на своята създателка. Ето какво написа той в обществената мрежа, като разгласява фотоси на майка си след визитата й в студиото на гримьора Цецо Андреев, където са я поглезили с съвършен макияж и прическа. "Честит празник, блага мамо! Ти не се умори през всичките тези години да обикаляш с мен всички вероятни състезания и сходни, вярвайки в мен и гения ми ", написа костинбродския славей. "Ти не се отхвърли и тогава, когато затръшваха вратите под носа ни и споделяха, че нямам музикален гений.По това време да търсиш изява за детето си, което е по-черничко от останалите деца, се смяташе за безочливост. Ти беше първия войник против дискриминирането в България!Красива и наперена,досущ като една Малена, героиня на Джузепе Торнаторе ", продължи в този дух да изрежда изпълнителят на "Хабиби " и прочувствено приключи: "Хванала за ръка дребното си циганче, ти беше горда майка, която първа повярва в мен! Сега аз съм всичкото, което съм с помощта на теб! Обичам те! "
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР