Майкъл Иванов от АИТ рейсинг тийм с Хускварна записа четвърта

...
Майкъл Иванов от АИТ рейсинг тийм с Хускварна записа четвърта
Коментари Харесай

Майкъл Иванов с четвърта победа за сезона

Майкъл Иванов от " АИТ рейсинг тийм " с " Хускварна " записа четвърта победа от четири старта през сезона, откакто беше най-бърз и на кръга от Републиканския ни шампионат по мотокрос на мотополигон " Зелендол " край Благоевград. 

В клас МХ 1 Иванов беше най-бърз и в двата манша, като изпревари Жулиан Георгиев от " М6 Ямаха рейсинг тийм " с " Ямаха " и Георги Георгиев от " Киппен МХ рейсинг тийм " с " Кавазаки ". Купите на първите трима връчи почетния член на клуб " Еър Макс Рейсинг " Ангел Младенов, които са домакини на надпреварата. 

Поредната си победа през сезона записа и Дани Цанков от " М6 Ямаха рейсинг тийм " с " Ямаха " в клас МХ 65, който победи и в двата манша. След него приключиха Георги Гинов от " Мотоспорт Варна " с " Хускварна " и Александър Цветков от " Ябланица МХ " също с " Хускварна ", които получиха премиите си от кмета на община Благоевград Илко Стоянов. 

В клас МХ 2 успеха е за Николай Малинов от " АИТ рейсинг тийм " с КТМ, триумф записа и Григор Царев от " Джи ар си моторспорт 2020 " с " ГасГас " в клас МХ, а премиите връчи президентът на Българска федерация по мотоциклетизъм Ангел Траков. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР