Майкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в

...
Майкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в
Коментари Харесай

Майкъл Джексън се грижил сам за децата си

Майкъл Джексън  Майкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, Съединени американски щати. Той е седмото от деветте деца на имал голямо предпочитание на бъде татко и поел напълно грижите за децата си, защото брачната половинка му Деби Роу нямала предпочитание да бъде майка, оповестява английският в. "Мирър ".

Кралят на поп музиката умря на 25 юни 2009 година на петдесет години. Той има три деца - Принс Джексън, Парис Джексън и Бланкет Джексън.

Майкъл Джексън  Майкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, Съединени американски щати. Той е седмото от деветте деца на се ожени за Деби Роу през 1996 година, шест месеца след развода с първата си брачна половинка Лиса Мари Пресли. Роу е майка на Принс и Парис, напомня Българска телеграфна агенция.

Лиса Мари Пресли изясни повода за развода с желанието на Краля на попа да има семейство, до момента в който тя не желала деца по това време. Майкъл Джексън  Майкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, Съединени американски щати. Той е седмото от деветте деца на не желал да си губи времето и желал да бъде с някого, който по-скоро да му роди деца. Лиса Мари споделя, че Деби Роу се свързала с Майкъл Джексън  Майкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, Съединени американски щати. Той е седмото от деветте деца на и го уверила, че е подготвена да износи и роди децата му, в случай че двамата се съберат. Това било задоволително, с цел да го убеди да стартира тази нова връзка. Скоро по-късно двамата сключили брак и Деби забременяла с Принс. Година след него се родила и щерка им Парис.



Деби призна в телевизионно изявление през 2003 година, че в никакъв случай не е желала да бъде майка.

"Направих го, с цел да бъде той татко, а не с цел да бъда аз майка ", сподели тя тогава. Тя високо цени напъните на Майкъл като родител и сподели, че той е обезпечил на децата сигурност, благополучие и здраве. "Майкъл се грижеше напълно за тях...Аз не сменях памперси. Не ставах измежду нощ, даже и да бях там, Майкъл вършеше всичко ", споделя тя.

Бракът на Деби и Майкъл завърши година след раждането на Парис, през 1999 година Деби се съгласи да даде напълно родителските права на артиста.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР