Майка от София изплака болката си в една от групите

...
Майка от София изплака болката си в една от групите
Коментари Харесай

Майка от София изпадна в истерия заради подаръците, които искат децата ѝ за Коледа

Майка от София изплака болката си в една от групите във Facebook. Тя описа, че е съвсем невероятно да се изпълнят желанията на децата, които увлечени от рекламите в малкия екран измислят неуместни дарове.

Постът й провокира десетки мнения.

Ето какво споделя измъчената жена:
"Тази година децата имат необкновени стремежи към Дядо Коледа. Скъсиха ми живота да ги открия. За последна година оставям писмата за писане през декември! Първо, тъй като е належащо софтуерно време да откриеш това, което търсиш и второ, тъй като желанията им са толкоз характерни, че ги има на противоположната страна на планетата. Не стига това, ами и някакви тотални нелепости са завладяли пространството.

По създание:

Изтрепах се да диря нърф от една игра. Разнообразието е малко и се изчерпва с два нърфа над 100 кинта. Да уточня. това е една непотребна движимост, която през цялата година се чудиш къде да завреш, а патроните за него се завират под дърво и камък и непрекъснато ги вадиш от кое място ли не - с една дума: ТРЯБВАДАДАМ100КИНТАЗАПУШКАСРАЗМЕР1НА0.5МЕТРА,КОЯТОЩЕМРАЗЯЦЯЛАГОДИНА.

Успявам някак да немаря нещо с малко по-поносими размери и с малко по-поносима цена. Обаче. Изведнъж всички онлайн наличия изчезват! Буквално за часове! Това нещо не може да бъде поръчано от на никое място. Така. Батълтанкове осигурих от амазон. И тази гняс ще се наложи да взема от там, само че някак ми е ужасна странна цялата обстановка.

Вечерта отивам при децата и виждам някаква реклама по детски канал. Нърфове на Фортнайт. Не съм виждала такива. Поне множеството. Левият ми клепач стартира да играе и аз разбирам какво се случва. И тъй като не мога да подвигна скандал на детето, че се занася по играчки, които се популяризират по малкия екран, подвигам скандал във фейса. Колко прозаично, нали. Но то просто напира и не мога да го удържа.

Ти, малко, дребено ощетено от боговете творение, решило да популяризира нещо, което не е налично в комерсиалната мрежа тъкмо преди Коледа. Ти, имало шанса да оперираш с някакъв маркетингов бюджет и пропиляло всяка една стотинка напразно.

Ти, нещастно, оскъдно творение, което кара родителите да полудеят в търсене на някакви грозни играчки, които даже не могат да купят. Ти, разрешило децата да пожелаят да имат и да не получат това, което са поискали. Ти, тъкмо ти, какво ще получиш за Коледа? Знаеш ли, безразсъдно, подло изчадие?

Ще получиш ли детското отчаяние? Ще ти засяда ли като буца всякога, когато децата разочаровани още веднъж помислят или кажат, че несъмнено са били доста неприятни, щом Дядо Коледа не е извършил желанията им? Какво ще получиш за Коледа? Нова кола? Нова къща? Нова яхта? Нов гном, на който да се кланяш, до момента в който таргетираш деца?

Това не е нито първата безумна реклама, нито ще е последната. Явно не ти присяда, но хайде към този момент да ти. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР