Майка от САЩ бе арестувана, след като полицията откри трите

...
Майка от САЩ бе арестувана, след като полицията откри трите
Коментари Харесай

Гнусотия! Полицаи нахлула в дом с 3 деца и им се изправиха косите

Майка от Съединени американски щати бе задържана, откакто полицията откри трите й дребни деца да живеят в дом, цялостен с хлебарки и всевъзможни други мръсни и мизерни неща.

Офицерите посетили дома на Сара Хералд, на 27 години, в Джорджтаун, Кентъки, откакто съседите оповестиха, че виждат „ мръсни “ деца, които играят на открито.

Децата, на възраст 2, 4 и 5 години, били открити, „ търкалящи се в щедро количество отпадък, нечистотия и изхвърлена храна “.

Полицията съобщи, че храната в хладилника на дамата била мухлясала, а неприятната миризма, идваща от вкъщи, можела да се помирише извън, заяви Fox 56.

Полицията видяла и три оцветени матрака, покрити с мъртви и живи хлебарки плюс дървеници отвън дома. Сара споделила на полицията, че се пробвала да употребява спрей против хлебарки, "но явно не работил добре ".

В къщата били открити отпадъци, хлебарки, мъртви инсекти и изпражнения от инсекти.

Децата били боси и „ извънредно мръсни “, а ноктите на ръцете и краката им били под всякаква рецензия. По-късно те били изведени от вкъщи от чиновници за грижа за децата.

Хералд била задържана и сложена под стража във вторник.

Майката е изправена пред три обвинявания за застрашаване благосъстоянието на малолетни лица и три обвинявания за закононарушение от втора степен.

Тя ще се яви в съда на по-късна дата.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР