Майка на ученичка се саморазправи с преподавателка на дъщеря й.

...
Майка на ученичка се саморазправи с преподавателка на дъщеря й.
Коментари Харесай

Пак агресия! Майка зашлеви учителка


Майка на ученичка се саморазправи с преподавателка на щерка й. Сцената се разиграла в главното учебно заведение в град Меричлери, Хасковска област.

Момичето е седмокласничка, а потърпевшата е преподавателката й по математика, заяви bTV. Майката и различен път се била разправяла с преподавателите на щерка си, само че не им е посягала физически.

Според сътрудници на учителката мотивът за експанзията била забележка, която математичката направила на момичето. То написало нецензурна дума на дъската по неин адрес, почнало да крещи и да се заканва на госпожата.

Виковете на подрастващата стигнали чак до директорския кабинет. След огромното междучасие в главното учебно заведение пристигнала майката и налетяла на учителката. Детето имало проблематично държание и с него се занимавала Детска педагогическа стая. То постоянно се заканвало на учителите и не влизало в час.

Майката е арестувана за 24 часа и следва да бъде съдена за безчинство по бързата процедура. Тя се оказва позната на органите на полицията.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР