Майка на 8-годишно момченце издирва спасителя на детето си, който

...
Майка на 8-годишно момченце издирва спасителя на детето си, който
Коментари Харесай

Просълзяваща история за добрина на плаж Иракли! Майка издирва героя, който спасил нейното дете, докато тя и мъжът й са вцепенени

Майка на 8-годишно момченце търси спасителя на детето си, който е съумял да го извади в точния момент от водния капан на плаж край Варна,, базирайки се на споделен коментар в групата " Виждам те КАТ-ВАРНА ".

Публикуваме описа на Ивелина Заева без редакторска интервенция:

" Пиша пост за БЛАГОДАРНОСТ и молба за подпомагане. На 11.08.2021, едвам не загубихме 8 годишния си наследник. Първи ден от морската ни почивка на плажа. И трите деца щастливи от срещата с морето. Около 15:00 ч. следобяд взех решение да извикам децата да излязат от водата и да хапнат нещо. Водата към този момент беше до раменете им.

Не ме чуваха, към 10 мин. ръкомахах и ги виках по имена, сега в който си мислех, че са ме видели и потеглят да доближават към мен, отклоних погледа си за секунда. Когато още веднъж погледнах към водата едното ми дете го нямаше.

Давеше се, водата го беше протекция. Ще ви спестя останалата част от ужаса и страстите които минаха през главите ни, тъй като не пиша, с цел да си изливам душата.

Заедно със брачна половинка ми във водата скочи един господин, изцяло чужд за нас. Мъжът ми стигна до мястото където видяхме, че е последно синът ни, само че него към този момент го е нямало там. Загубих от взор и мъжът, който скочи във водата. След към половин минута той се появи с детето ми на ръце.

Намерил го, на дъното, на към 20 метра от мястото, където го видяхме последно. към този момент недишащ. Започнал е стимулиране на дишането още като е плувал към повърхността.

Този човек ми избави детето! Към този човек ще изпитвам безкрайна признателност, до момента в който съм жива.

Проблемът е, че толкоз се бяхме вцепенили с мъжа ми, че не го попитахме нито по какъв начин се споделя, нито от къде е.

Пиша тук, тъй като с него имаше още две дами и две деца. И скрито се надявам някоя от тях да е тук. Толкова доста желая да открия този човек!

Мястото е плаж Иракли , а датата 11.08.2021 ", гласи коментарът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР