Майка, която решила да доведе до Пловдив децата си на

...
Майка, която решила да доведе до Пловдив децата си на
Коментари Харесай

Безумие Във Влак! Пътници Нападнаха Кондуктор След Скандал За 2 Лева! Всичко На Видео!

Майка, която решила да докара до Пловдив децата си на разходка с железницата, е станала очевидец на абсурда, разиграл се край Пазарджик. Самата тя също е била заплашвана.

" На гара Стамболийски се качиха мъж и жена. Служител на БДЖ придружи ромите до мястото, където ще седнат, с цел да ревизира имат ли билети. Те демонстрираха експанзия към служителя. Имаше и закани. Детето ми се разстрои и стартира да плаче. Обадих се на 112. Това не е първият сходен случай ", описа дамата пред Нова телевизия.

" Много неприятни думи, не желая да ги дублирам и не е благоприлично в наличието на децаца. Малката ми щерка изпадна в нервен плач ", добави тя пред bTV.

Инцидентът е завършил след сигнал до телефон 112, когато мъжът и дамата слезли от влака.

" Подобна експанзия във влаковете не е толкоз честа, само че въпреки всичко такива неща се случват. БДЖ работи с Министерство на вътрешните работи за предварителна защита. Във влаковете, които сме ги определили като рискови, има наложително патрулиращ служител на реда. В съответния случай не е имало подобен. Няма по какъв начин обаче във всеки вагон да има полицейско наличие ", разяснява шефът на секция " Пътнически транспорти " - Пловдив, БДЖ Ангел Даскалов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР