Майка и син са задържани във връзка с тежко криминално

...
Майка и син са задържани във връзка с тежко криминално
Коментари Харесай

Задържаха майка и син в Сърбия за убийството на мъж в Костинброд

Майка и наследник са арестувани по отношение на тежко престъпно действие, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Оттам допълват, че в Районното ръководство в Костинброд е постъпила информация, че българска гражданка е декларирала пред управляващите на Република Сърбия, че предходният ден е блъснала с железна тръба по главата мъж от Костинброд.

На адреса незабавно били изпратени полицейски чиновници и екип на Спешна помощ, които са открили на пода в жилището мъж в безпомощно положение, със следи от принуждение по тялото. След констатиране на гибелта му е осъществен оглед на местопроизшествието и е формирано досъдебно произвеждане. 

Жената, която признала за действието, и нейният наследник, са арестувани от сръбските управляващи, а след задочното им привличане като обвинени, карцерът им е продължен за период до 72 часа, съобщи Българска телеграфна агенция. Действията по следствието не престават под надзора на Софийската окръжна прокуратура, показват още ОД на Министерство на вътрешните работи.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР