Майка и дъщеря, които са били извадени с наранявания от

...
Майка и дъщеря, които са били извадени с наранявания от
Коментари Харесай

Майка и дъщеря се събраха месец след трусовете в Турция

Майка и щерка, които са били извадени с пострадвания от руините на срутената им къща в град Антакия (окръг Хатай), се събраха още веднъж след към месец разлъка в болница в град Адана, съобщи Анадолската организация.

36-годишната Селиме Догруер и 9-годишната й щерка Зюмра Догруер бяха затрупани, откакто къщата им се срути при земетресението в Антакия (сред най-тежко потърпевшите градове при нещастието на 6 февруари). Майката и дъщерята, чиито крайници са били затиснати под руините, са били извадени след към 15 часа престой под руините на постройката. Те обаче са били признати в разнообразни лечебни заведения, защото не е имало места и за двете в едно лечебно заведение (всички лечебни заведения и морги в региона бяха претъпкани – бел. авт.).

След близо месец лекуване Зюмра, а по-късно и майка й Селиме са били закарани в болничното заведение в Адана, където двете се събраха в една болнична стая.

Майката и дъщерята реагираха извънредно прочувствено на дълго чаканата щастлива среща. Персоналът на болничното заведение обезпечи торта и балони за майката и дъщерята, които от самото начало се държаха за ръце.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР