Майк Тайсън очевидно приема битката си с блогъра Джейк Пол

...
Майк Тайсън очевидно приема битката си с блогъра Джейк Пол
Коментари Харесай

Без секс и дрога: Железният Майк разкри как се готви за битката с Пол

Майк Тайсън явно приема борбата си с блогъра Джейк Пол насериозно, защото се приготвя доста старателно за идната борба. Наскоро той в детайли разказа детайлите от подготвителния си режим за завръщането на кръга. Той включва непушене на марихуана, както и самоограничение от секс. И несъмнено, многочислени физически извършения.

57-годишният Тайсън ще се завърне на кръга, с цел да се изправи против ютюбъра, трансформирал се в боксьор, на стадион AT&T в Арлингтън, Тексас на 20 юли, когато към този момент ще е на 58.

„ Две седмици и половина не съм пушил и не съм правил секс. Сега живея дисциплинирано, тъй че да се удрям съществено на кръга “, показа още той. Марихуаната е в листата на неразрешените субстанции на Тексаския департамент за лицензиране и контролиране, който ръководи бойните спортове в щата, написа " Нова ".

Двубоят ще продължи осем рунда, с две минути на рунд и двамата боксьори ще носят ръкавици от по 14 унции. „ Железният Майк “ последно се би професионално през юни 2005 година и може да се похвали с връх от 50 победи против единствено 6 загуби в кариерата си. 44 от триумфите му идват с нокаут. Бившият международен първенец в тежка категория е считан за един от най-хубавите боксьори в историята.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР