Майчинството е едно от най-вълнуващите събития в живота на всяка

...
Майчинството е едно от най-вълнуващите събития в живота на всяка
Коментари Харесай

Какво трябва да се смени в гардероба на бъдещите майки?

Майчинството е едно от най-вълнуващите събития в живота на всяка жена. Със забременяването женското тяло се трансформира и има потребност от повече поддръжка и деликатност. Какви промени би трябвало да извършите в дрешника си? С какво долни дрехи да се снабдите? Научете в идващите редове.

До към четвъртия месец бъдещата майка не би трябвало да прави трагични промени в дрешника си. Коремът пораства постепенно и в случай че бременната жена не преяжда, тежестта няма да има прекомерно забележима смяна. Разбира се, четвъртият месец е единствено образен, тъй като при всяка жена той може да протече по друг метод. В този интервал някои към този момент ще се нуждаят от долни дрехи за бременни, а други - единствено месец-два по-късно. От значение е освен смяната в размера на чорапогащника, поради растящия стомах и увеличаващото се тегло, само че и смяната на гърдите и комфорта.

Някои облекла могат да останат в дрешника до по-късно в бременноста, да вземем за пример по-свободни тениски, блузи, пуловери, клинове, панталони с еластична талия, поли, якета. Ако обаче облеклата ви към този момент стартират да ви лимитират, да ви стягат или да ви карат да се чувствате некомфортно, е време да си купите както сутиен за бременни, по този начин и по-големи размери рокли, панталони, свободни пуловери и блузи. Не бива да тъгувате, че няма да носите обичаните си тесни дънки най-малко една година. Със сигурност няма причина да забравяте за елегантността и за модата по време на бременността. Облеклото за бременни е доста разнообразно и ще откриете невероятни фешън творби. Ключът е освен в цвета и кройката, на първо място би трябвало да се акцентира на качеството на материала. Особено при бельото.

 Какво би трябвало да се смени в дрешника на бъдещите майки?

обезпечават нужната опора на растящите гърди и  допринасят за чувството за комфорт, а също така можете да избирате сред дантелени, спортни и извънредно комфортни за дома модели. Меките сутиени без банели са също доста подобаващи за бъдещите мами, тъй като не убиват на никое място. При избора основни са верният размер, функционалността, удобството и дискретността.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР