Маями спечели със 102:91 у дома срещу Чикато и се

...
Маями спечели със 102:91 у дома срещу Чикато и се
Коментари Харесай

Маями надви Чикаго и се класира за плейофите в НБА от втори опит

Маями завоюва със 102:91 вкъщи против Чикато и се класира за плейофите в Източната конференция на Националната баскетболна асоциация от втори опит. Първият бе несполучлив, откакто Хийт отстъпи на Атланта в първия си мач от плей-ин шампионата.
Джими Бътлър бе огромният воин на вечерта. Той приключи с 31 точки, 5 битки и 3 асистенции, а триумфът обезпечи на Маями среща в първия кръг на плейофите с водача Милуоки Бъкс. В послените две години Маями игра край в конференцията.

Макс Струс способства с 31 точки и 6 битки за домакините от Хийт, като единствено в първите две елементи осъществя 23 точки, в това число 6 тройки. ДеМар ДеРоузън се регистрира с 26 точки, 4 битки и 9 асистенции за Чикаго, а Зак ЛаВин приключи със скромните 15 точки и 4 битки.

Минесота пък е последният отбор, който си обезпечи присъединяване в плейофите на Запад. Тимбъруулвс надвиха в своята зала над Оклахома със 120:95.

Карл-Антъни Таунс изигра един от най-хубавите си мачове за сезона и оказа помощ за успеха с 28 точки, 11 битки и 3 асистенции, с което Минесота си обезпечи конфликт с Денвър на Никола Йокич в първия кръг на плейофите. Таунс игра единствено в 29 мача през постоянния сезон поради травма на прасеца, която лекуваше четири месеца. Шай Гилджъс-Алекзандър приключи с 22 точки, 7 битки и 3 асистенции за Оклахома Сити.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР