Маями Хийт оправда прякора си и "изгори" съперниците от Юта

...
Маями Хийт оправда прякора си и "изгори" съперниците от Юта
Коментари Харесай

Маями изгори Юта с обрат в самия край

Маями Хийт оправда прякора си и "изгори " противниците от Юта Джаз след 103:102 във трогателен мач от постоянния сезон на НБА.

Двубоят в Маями бе един от най-качествените от началото на сезона като бе изпълнен с превъзходни осъществявания и пред двата коша. Юта изглеждаше доста покрай успеха, само че в самия край домакините съумяха да стигнат до обрата и по този начин към този момент имат четири следващи победи. За сметка на това Юта е с едвам три триумфа в последните си 16 дуела.

Мачът стартира по-добре за "горещите ", които в един миг на първата четвърт водеха с 9 точки. Постепенно обаче Юта заигра по-добре, на полувремето губеше единствено с 2 точки, а през второто полувреме пое водачеството в резултата.

Най-големият задатък за джазмените бе 6 точки, само че той бе подобен и единствено 3 минути преди края на мача. Няколко отлични отбрани на Маями и неточности на Юта обаче доведоха разликата до единствено точка към 30 секунди преди края. Джош Ричардсън с панер 5,1 секунди преди края даде задатък от една точка на Хийт, а в последвалото последно нахлуване Джонатан Мичъл не съумя да вкара от сложна позиция и по този начин триумфът бе за Маями.

За спечелилите най-резултатни с по 16 точки бяха Горан Драгич и Тайлър Джонсън. Хасан Уайтсайд и Ричардсън се регистрираха с 14, 13 за Джеймс Джонсън и 12 за Кели Олиник. Най-резултатен в мача бе Донован Мичъл с 27 точки, Родни Хууд вкара 17 за Юта, а Табо Сефолоша 13.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР