Фестивалният сезон е почти пред нас и обред за мнозина,

...
Фестивалният сезон е почти пред нас и обред за мнозина,
Коментари Харесай

Само най-„с орловите очи“ могат да забележат липсващата шапка-кофа за по-малко от 2 минути

Фестивалният сезон е съвсем пред нас и ритуал за мнозина, когато влязат в фестивал, е да ударят шапка-кофа и канализирайте техния вътрешен член на групата Stone Roses.

Независимо дали имате задоволително шанс да отидете в Гластънбъри това лято, или сте по-скоро човек от Kendal Calling или Leeds fest, може да сте обличане на шапка-кофа. Но екипът на онлайн казиното във VegasSlotsOnline сътвориха тази комплицирана главоблъсканица в това време, с цел да забележим дали вниманието ви към детайлите е наред. Мислите ли, че имате всичко належащо, с цел да намерите изчезналия аксесоар? Рекордът за намиране на шапката е две минути.

В това изображение се случва толкоз доста, че е в действителност елементарно да се разсеете от хората, които къмпингуват, и от индивида, който играе на сцената. На летния музикален фестивал има диджей, който раздрусва тълпата, само че в случай че фокусът ви е върху тях, значи търсите на изцяло неверното място и е по-добре да положите старания да търсите измежду щастливите къмпингуващи.

Ако тъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР