Изборът на Ливърпул за заместник на Юрген Клоп на мениджърския

...
Изборът на Ливърпул за заместник на Юрген Клоп на мениджърския
Коментари Харесай

Арне Слот: Вярвам, че сделката с Ливърпул ще се случи

Изборът на Ливърпул за заместител на Юрген Клоп на мениджърския пост - старши треньорът на Фейенорд Арне Слот, е убеден, че договорката ще се случи и от идващия сезон ще седи на пейката на " мърсисайдци ".

Споразумение за отплата с Фейнорд беше контрактувано преди седмица и макар че от този момент няма нищо обществено доказано от нито един от двата клуба, осведомителната организация ПA оповести, че Ливърпул смята договорката за подписана и може просто да изчака до края на сезона за формалното известие.

Клоп напуща Анфийлд след девет години в края на сезона и " алените " са уверени, че са разкрили най-хубавия претендент за негов правоприемник.

" Все още не сме удостоверили нищо и до момента в който не сме удостоверили нищо, не мисля, че е почтено към клуба, за който работя сега, или към клуба, в който мога да отида, с цел да приказвам за това “, сподели Слот на конференция преди мача на Фейенорд като хазаин против Цволе в неделя.

" Повече от благополучен ще бъда да отговоря на всички въпроси след формалното известие. Имам цялостното доверие, че ще се случи, само че към този момент към момента не е доказано публично. Има време и място да го създадем и през днешния ден не е този миг. Предстоят три мача за нас, а също и за Ливърпул ", добави Слот.



Спекулациите допускат, че Слот ще бъде назначен за старши треньор, а не за управител, с цел да се впише по-добре във футболната конструкция на клуба, само че 45-годишният нидерландец сподели, че не се тормози каква служба ще заема.

" Не ме интересува по какъв начин ме наричате: можете да ме наричате Арне, старши треньор или управител. Не ме интересува, стига да мога да върша това, което ми харесва и това е да съм с играчите на терена, да работя с тях и да съм на мачовете, защото това е най-специалното ", добави Слот.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР