Старши треньорът на Фейенорд Арне Слот е фокусиран върху това

...
Старши треньорът на Фейенорд Арне Слот е фокусиран върху това
Коментари Харесай

Арне Слот намекна, че е въпрос на време да поеме Ливърпул

Старши треньорът на Фейенорд Арне Слот е фокусиран върху това да приключи сезона мощно в Ередивизи с клубния си отбор, само че чака скоро да бъде публично разгласен за новия управител на Ливърпул. Мърсисайдци не престават да водят диалози по отношение на назначението на 45-годишния експерт, откакто Фейенорд отклони първичната оферта.

„ Седя тук пред вас с емблемата на Фейенорд на гърдите ми, тъй че конференцията би трябвало да е ориентирана върху Фейенорд “, сподели той на днешната си среща с медиите.

„ Казах преди, че съм убеден, че нещата ще се получат. Не знам по кое време ще стане това. Но упованията ми са да се стигне до съглашение сред Ливърпул и Фейенорд. Просто считам, че ще бъде по-подходящо да бъдат заложени след края на сезона, тъй като към момента съм ангажиран с Фейенорд тук, а Ливърпул има да довършва своя сезон във Висшата лиг “, добави наставникът.

Запитан по отношение на това дали е финализирана договорка за това той да размени Юрген Клоп на „ Анфийлд “, Слот показа:

„ Не сме удостоверили към момента нищо на този стадий. Докато това е по този начин, не считам, че е заслужено към клуба, където работя в този момент, или към клуба, в който мога да отида (Ливърпул), да приказваме за това. С наслада ще отговоря на всички въпроси незабавно щом всичко бъде официализирано. Имам цялата убеденост на света, че това ще се случи, само че за момента не е доказано. Ако това продължи, конференцията ще бъде неприятна “, сподели още треньорът на Фейенорд.

Той направи тима първенец на Ередивизи преди година, а през тази завоюва и Купата на страната. През 2022-а година Фейенорд отстъпи на Рома във финала на дебютното издание на Лигата на конференциите.

Arne Slot ✖️ Liverpool
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР