Мая Манолова хвърли истинска бомба в първото си изявление след

...
Мая Манолова хвърли истинска бомба в първото си изявление след
Коментари Харесай

Мая Манолова хвърли бомба: За 2 часа разликата между мен и Фандъкова стана от 12 до под 3 %

Мая Манолова хвърли същинска бомба в първото си изказване след изборите за кмет в столицата. Тя съобщи, че разликата сред нея и претендентът на ГЕРБ Йорданка Фандъкова за 2 часа станала от 12 до под 3%.

Според първичните резултати Йорданка Фандъкова печели с 51,5% пред Мая Манолова с 42,4%

Ето какво съобщи още Мая Манолова:

Благодаря на хората, които гласоподаваха за мен, на всички, които гласоподаваха по съвест, останалите знаят какъв брой коства съвестта им. Благодаря на всички, които се изправиха в борба за достолепието си. Ще разясня окончателните резултати, откакто бъдат преброени, тъй като съгласно паралелното броене на щаба ми разликата е малко под 3%.

За два часа разликата сред мен и Фандъкова се смъкна от 12 % на под 3

Това е и повода да дадем това изказване след в началото оповестения час. Що се отнася до моето присъединяване в тази акция, в действителност дадох всичко от себе си в една сложна, жестока и нечестна акция. В нито един миг не отговорих на вандалските актове с вандализъм, на лъжата с неистина, на експанзията с експанзия.

Защото поддръжката на хората, вдъхновението за мен бяха по-важни от операциите. Ще бъда пределно откровена. Ако ме питате от какво ме е боязън - не е ме боязън от загубата, от принудата, от директните закани. Един от районните кметове през днешния ден по обяд ми сподели - нищо не мога да направя, купуват гласове.

Страх ме е от тези думи - нищо не мога да направя. Това е действителната обстановка в страната. А тя е безобразно и безнаказано пазаруване на гласове. Безнаказано за ръководещата партия ГЕРБ. Видяхме по какъв начин силово се склоняват хора да гласоподават, а правоохранителните органи работят селективно. "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР