Май месец ще ни донесе както положителни събития в любовта,

...
Май месец ще ни донесе както положителни събития в любовта,
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за май

Май месец ще ни донесе както позитивни събития в любовта, по този начин и напрежение и различия. Финансовото положение ненапълно ще окаже въздействие върху взаимоотношенията. Повече за това какво ви чака, вижте в месечния любовен хороскоп.

Овен

Май месец ще донесе наслада на тези Овни, които търсят своята половинка, а също и за тези, които имат добре открити връзки. За да избегнете недоразуменията не забравяйте за чувствеността. Бъдете импулсивни, изненадващи. Експериментите в спалнята ще основат атмосфера на естетика и същинско благополучие. Отдайте се на повече занимания с обичания човек. В края на месеца не са изключени спорове. Внимавайте с взаимните обвинявания. Понякога е по-добре да отговорите с безмълвие.

Телец

Събитията в любовта ще се случват по метода, по който сте желали. Ще се нуждаете от многообразие, по тази причина не се колебайте да споделите вашите мечти с половинката си. За някои представители на зодията не са изключени подозрения по отношение на лоялността на колегата им. Ако решите да измененията нещо в персоналния си живот, то най-вероятно ще се случи в края на май. В същото време вие сте доста склонни към романтика и прочувственост. А това от своя страна значи, че е малко евентуално да останете сами задълго.

Близнаци

Май ще бъде благополучен за вас във връзка с любовта, по тази причина се насладете на позитивните трептения. Изключенията ще бъдат за тези от вас, към които има някакви секрети. В края на пролетния месец връзката с обичания човек ще стане по-емоционална. Възможно е и да деянията мощна ревнивост и нервност.

5 неща, които би трябвало да осъзнаем след разлъка

Рак

Промените в любовния ви живот са вероятни, както и непредвиденият ход на събитията. Но всичко това най-вероятно ще се случи на прочувствено равнище. Периодът е удобен за ободряване на дома. Тъй като няма да липсват напрежения, доста е значимо да намерите общ език с обичаните ви хора. За някои Раци краят на месеца ще е началото на нов любовен интервал. Важно е да знаете, че всички събития, които са почнали в този момент, ще имат за вас съдбоносен темперамент. Връзката с обичания човек ще бъде по-емоционална.

Лъв

За самотните Лъвове, позитивните промени като че ли се бавеха до момента. Но през май събитията са много удобни. Търсите своята сродна душа, своя блян? Има късмет да ги срещнете. Тези от вас, които се намират в сериозна връзка е добре да извърнат повече внимание на обичания човек и децата. Не забравяйте за романтиката, тя е значима.

Дева

Любимият човек ще се нуждае от вашите слова, с които да докажете възприятията си към него. Първата половина на месеца е подобаваща за пътувания, занимания. Вашите старания ще бъдат оценени. Семейството и бракът изискват отдаденост и отговорност. Опитайте се да спазвате обещанията си. Това ще се отрази позитивно на връзката ви. Тъй като не са изключени различия, пробвайте се да контролирате страстите си.

Везни

През първата половина на май, Везните ще би трябвало да работят интензивно за разрешаване на проблемите с колегата. Основният източник на спорове може да бъде неналичието на финанси. В края на месеца е добре да не проявявате ревнивост. За да не влошите нещата е добре да бъдете по-сдържани и да сте подготвени да споделяте. Въпреки сериозните моменти, щастливи мигове няма да липсват. Ако сърцето ви към момента не е обещано на никого, ще има опция това да се промени. Бъдете инициативни и поканете щастието в живота си.

Скорпион

Май ще бъде един тест за вас. Насочете силата си към образуване на отмора, а не позволявайте на терзанията да управляват живота ви. В края на месеца, за някои представители на зодията ще настъпи радикална смяна на фронта на любовта. Самотните сърца имат чудесна опция да намерят своята половинка. Краят на пролетта дава обещание да бъде трогателен и сантиментален.

Стрелец

Стрелците е малко евентуално да изпитат отчаяние през този месец. Сигурни сте в себе си, подготвени сте да осъществите своите фантазии. Чувствайте се свободни да дадете независимост на своите страсти този месец. Любимият човек ще го оцени. Правете си дребни изненади, организирайте си сантиментални вечери. Откритостта единствено ще заздрави връзката ви, постигайки повече естетика.

Козирог

Любовни победи за Козирозите. Вие ще пишете вашия фамилен сюжет. Ще се радвате на непоклатимост и всичко ще върви по проект. Въпреки това, при някои представители на зодията, които имат дългогодишни взаимоотношения, не са изключени подозрения за невярност. Втората половина на май ще ви изправи пред събития, които ще са тест за любовния ви живот. Позицията на Венера и Сатурн допуска, че съществуваща връзка може да бъде на ръба на разпад.

Водолей

Водолеите ще премислят доста неща във връзката си. Възможно е да има бурни моменти, само че в последна сметка ще получите това, което сте желали. Като цяло, в очакване на лятото в любовните взаимоотношения, всичко ще бъде доста добре. Венера ще ви окаже своята поддръжка. Май е подобаващ интервал за започване на любовна връзка. Отдайте се на хубавите моменти, по този начин ще привлечете още повече от тях в живота си.

Риби

Настроението ви ще бъде сантиментално и рисковано. Партньорът ще поддържа вашите стремежи и желания. Позицията на Венера ви дава обещание вниманието на противоположния пол. Но бъдете деликатни, двойните игри няма да ви донесат нищо положително.

Втората половина на май ще може да укрепите към този момент откритите взаимоотношения, само че внимавайте с крайностите в любовта, с цел да избегнете кавгите. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР