Маурицио Сари ще продължи да води Ювентус и през новия

...
Маурицио Сари ще продължи да води Ювентус и през новия
Коментари Харесай

Директор на Юве с важно изказване за Сари и Кристиано

Маурицио Сари ще продължи да води Ювентус и през новия сезон, а и Кристиано Роналдо желае да остане в отбора. Това разгласи спортният шеф на клуба Фабио Паратичи преди началото на дуела с Лацио, като добави, че се работи върху новия контракт на Пауло Дибала.

Шефът на “бианконерите” разяснява слуховете за промяна на треньора, които не стихват из италианските медии. “От 10 години съм в клуба и в 9 от тях Юве е бил на върха - съобщи Паратичи пред Sky. - Когато по времето на петте сезона на Масимилиано Алегри в тима постигахме тъждество, слуховете за уволняване на наставника незабавно тръгваха. Имаше ги дори и след някои наши победи, привикнали сме с това. Със сигурност Сари ще е отпред на тима и през идващия сезон.”

“Кристиано пък е вежлив човек, който продължава да бъде №1 в света - добави шефът. - Той приказва изцяло обикновено с треньорите, началниците и даже елементарните играчи. Роналдо е изцяло уверен, че желае да продължи при нас. Той е доста благополучен. Работим и върху преподписването с Дибала, като обсъждаме нещата с неговите сътрудници. Пауло може да ни помогне доста в бъдеще.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР