Маурисио Почетино каза на Коул Палмър да продължи да бъде

...
Маурисио Почетино каза на Коул Палмър да продължи да бъде
Коментари Харесай

Маурисио Почетино отправи противоречиво искане на Коул Палмър да се завърне в Ман Сити

Маурисио Почетино сподели на Коул Палмър да продължи да бъде „ своеволен “ - и го прикани да чества, в случай че вкара против някогашния си клуб.

Почетино отдаде най-голяма респект на Палмър, като го съпостави с аржентинската звезда Анхел Ди Мария и желае някогашният полузащитник на Манчестър Сити да се наслаждения на първото си завръщане на Етихад, откакто се реалокира на Стамфорд Бридж предишното лято.

Но Почетино даде да се разбере доста ясно, че не желае да види някогашните звезди на Сити Палмър и Рахийм Стърлинг да се въздържат от празнуване от почитание към някогашния си клуб, в случай че отбележат гол.

‌Босът на Челси Почетино сподели: „ Когато играеш за разнообразни фланелки, значки и клубове, не можеш да спреш възприятията си. Когато вкарате гол, това е най-красивото възприятие в тялото ви и не можете да кажете: „ Не желая да чествам. “

„ Мисля, че би трябвало да празнувате, в този момент играете за различен тим. Показваш почитание, когато беше там и даваш всичко на клуба, значката и хората. Но в този момент защитаваш друга фланелка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР