Маурисио Почетино е новият мениджър на Челси, обявиха от лондонския

...
Маурисио Почетино е новият мениджър на Челси, обявиха от лондонския
Коментари Харесай

Oфициално: Маурисио Почетино е новият мениджър на Челси

Маурисио Почетино е новият управител на Челси, оповестиха от лондонския клуб в публично изказване.

Аржентинецът ще стартира работа от  1 юли 2023 година с двугодишен контракт, с алтернатива от страна на клуба за удължение с още една година.

Собствениците на Челси Тод Боели и Бехдад Ембали декларират: " Спортният екип организира старателен и премислен развой за избиране на нов управител, с който Бордът на шефовете се гордее. Радваме се, че Маурисио ще се причисли към Челси. Маурисио е треньор от международна класа с извънреден опит. Всички чакаме с неспокойствие да се причисли към нас.

Почетино е треньор, прочут с енергичния и прелъстителен жанр на своите тимове, и си е построил известност на треньор, който оказва помощ на младите играчи да осъществят цялостния си капацитет в границите на мощна отборна нравственос ”, декларират те в формалния уебсайт на “сините ” от Лондон.

51-годишният аржентински треньор има  опит в Премиър лийг, където водеше Саутхамптън и Тотнъм, с който стигна до финала в Шампионската лига през сезон 2018-2019, където загуби от Ливърпул. За последно Почетино бе отпред на Пари Сен Жермен и изведе клуба до купата в Лига 1 и Купата на Франция, като напусна парижани през юли на 2022 година.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР