МАУНТ КЛЕМЕНС, Мичиган (FOX 2) - Три жени бяха обвинени

...
МАУНТ КЛЕМЕНС, Мичиган (FOX 2) - Три жени бяха обвинени
Коментари Харесай

Предполагаемата мрежа за трафик на хора избяга от спа центровете на метрото в Детройт; 1 арестувана и 2 издирвани от полицията

МАУНТ КЛЕМЕНС, Мичиган (FOX 2) - Три дами бяха упрекнати и една беше задържана след едногодишно следствие за трафик на хора, подхванато от помощник-шерифа от окръг Макомб, който откри хипотетична мрежа за проституция, обхващаща щатските граници към Средния запад.

Xiaohong Ban, 52, беше задържан в хотелска стая на MGM Casino, откакто полицейските служби, работещи в няколко юрисдикции, извършиха заповеди за обиск към югоизток Мичиган. Две други обвинени дами, Shuying Ding, 41, и Lori Cai, 31, бяха упрекнати по случая, само че не бяха задържани.

Общо девет заповеди за обиск бяха извършени на 13 декември, което докара до изземване на десетки хиляди долари и десетки електронни устройства. Средствата, събрани от групата, са изпращани оттатък океана в Китай, споделя шериф Антъни Уикършам.

Предполагаемата мрежа за проституция е работила от салони за масаж и спа центрове в окръг Макомб и Уейн. Лицата, които са били жертви на трафик, не са имали трансп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР