Матю Пери разказва открито не само за борбата си с

...
Матю Пери разказва открито не само за борбата си с
Коментари Харесай

Матю Пери с шокиращо обвинение към Камерън Диас

Матю Пери споделя намерено освен за битката си с алкохолизма в биографичната си книга Friends, Lovers and the Big Terrible Thing, само че разкрива и пикантни детайлности от любовния си живот, които включват елементи от връзката му с Джулия Робърт и секрети срещи с други огромни холивудски звезди.

В книгата, която би трябвало да излезе публично на 1 ноември, артистът споделя, че е бил на среща и с Камерън Диас. Според описа му, срещата не е предходна по никакъв начин добре и виновността за това е на Диас.

Според Матю, той и Камерън излезли на уредена от техни общи познати среща през 2007 година, малко откакто Диас завършила 3-годишната си връзка с Джъстин Тимбърлейк.

Звездата от " Приятели " твърди, че Камерън " се напушила още в самото начало на вечерята " и " не е посочила никакъв интерес " към него.

Матю споделя още, че се опитал да каже нещо занимателно, с цел да я разсмее, а Камерън " сякаш инцидентно " го блъснала с пестник по лицето.

На ударът в лицето, Пери отвърнал с: " Ти бъзикаш ли се с мен?! "

Това не е първото персонално признание от артиста, което е обвързвано с любовния му живот. Преди дни стана ясно, че в книгата си написа и за връзката му с Джулия Робъртс.

За жал връзката им не продължава дълго, тъй като Матю взема решение да прекъсне връзките им от боязън, че Джулия ще го изостави.

" Да се срещам с Джулия Робъртс бе прекомерно доста за мен. Бях уверен, че тя ще изиска да се разделим. И за какво да не изиска? Аз не бях задоволително добър за нея, в никакъв случай нямаше да бъда задоволително добър, бях строшен, развален, неспособен за обичане. Ето за какво, вместо да отсрочвам в мъка неизбежното, взех решение аз да скъсам с красивата и брилянтна Джулия Робъртс ", признава актьорът в книгата си.
 Матю Пери през годините  Матю Пери през годините  Матю Пери през годините  Матю Пери през годините
Прочетете още:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР