Матю Пери продължава откровено да споделя моменти от дългото си

...
Матю Пери продължава откровено да споделя моменти от дългото си
Коментари Харесай

„Можем да го помиришем“. Как актьорите от „Приятели“ разбрали за зависимостта на Матю Пери

Матю Пери продължава искрено да споделя моменти от дългото си пътешестване до трезвеността и компликациите, които е претърпял по време на присъединяване си в „ Приятели “, до момента в който се борил със зависимостите си от викодин и алкохол написа CNN.

В фрагмент от новата си книга „ Friends, Lovers and the Big Terrible Thing “ Пери споделя по какъв начин след посещаване на Дженифър Анистънразбрал, че потайното му държание, когато става дума за алкохол, в действителност не е толкоз скрито.

„ Знам, че пиеш “, споделила тя, написа 53-годишния Пери в записките, в фрагмент, оповестен в лондонския „ Таймс “.

„ Отдавна я бях преодолял. Откакто стартира да излиза с Брад Пит бях добре и бях измислил тъкмо какъв брой дълго да я виждам, без да е необичайно, само че въпреки всичко да ме конфронтира Дженифър Анистън беше опустошително. И бях комплициран ”, продължи Пери.

„ Как съумя да схванеш? “, попитах аз. Никога не съм работил пийнал. „ Опитвах се да го скрия... “

На друго място в фрагмента Пери загатва по какъв начин „ в никакъв случай “ не е работил надрусан или пийнал (въпреки че „ сигурно е работил с махмурлук “) и сподели, че значително е съумял да действа като част от извънредно сполучливия актьорски състав на „ Приятели “ с помощта на сътрудниците си. Те са се „ групирали към негои говдигали “ като ранен пингвин, подкрепян от другите пингвини.

„ Аз бях ранения пингвин, само че бях решен да не предам тези прелестни хора и шоуто ”, написа той.

Но оня ден Анистън му споделила ясно, че няма да му серазмине. “Можем да го помиришем “, споделила тя по някакъв чудноват, само че любящ метод. " Множественото число „ ние “ ме удари като чук “, написа Пери.

„ Знам, че пия прекалено много “, отговорих аз, „ Но не знам тъкмо какво да направя по въпроса. “

Звездата също разказва в новата книга по какъв начин тежестта му варирало фрапантно поради хапчетата, от които му се повдигало и намалявали апетита му, или алкохолът, който го карал да се подува.

„ Можете да наблюдавате траекторията на пристрастяването ми, в случай че се вгледате в тежестта ми от сезон на сезон. Когато съм с по-голямо тегло е алкохол. Когато съм слаб са хапчета. Когато имам козя брадичка са доста хапчета.

Пери даже загатва съответни моменти от 10-те сезона на хитовото шоу и насочва читателите към това, което се случвало с неговата взаимозависимост по това време.

„ До края на третия сезон прекарвах по-голямата част от времето си в търсене на метод по какъв начин да си набира 55 таблетки викодин дневно. Трябваше да взимам 55 всеки ден, другояче доста ми се повдигаше. Това беше работа на цялостен работен ден - позвънявания, визити при лекари, преструване на мигрена и намиране на лъжливи медицински сестри, които биха ми дали това, от което имах потребност “, написа Пери.

Актьорът неотдавна описа, че най-сетне е подготвен да показа опита си, когато е минал безвредно от другата страна на зависимостта.

„ Исках да споделя, когато към този момент съм в сигурност от това още веднъж да отида към тъмната страна на всичко “, сподели Пери пред списание “People ”. „ Трябваше да изчакам, до момента в който съм изцяло изтрезнял и надалеч от дейното заболяване на алкохолизма и пристрастяването, с цел да запиша всичко. И най-важното беше, че бях съвсем сигурен, че ще помогне на хората, ” споделя артистът.

Книгата на Матю Пери “Friends, Lovers and the Big Terrible Thing, ” ще бъде издадена на 1 ноември.

Автор: Илина Стоянова

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР