Матю Пери беше почетен от актьорския състав на Приятели в

...
Матю Пери беше почетен от актьорския състав на Приятели в
Коментари Харесай

Приятели-те на Матю Пери: Бяхме нещо повече от актьорски партньори. Ние сме семейство

Матю Пери беше почетен от актьорския състав на " Приятели " в понеделник, два дни след гибелта му, написа ФоксНюс.

„ Всички сме толкоз опустошени от загубата на Матю. Бяхме освен това от актьорски сътрудници. Ние сме семейство “, сподели актьорският състав в изказване пред People. „ Има толкоз доста за казване, само че тъкмо в този момент ще отделим малко време, с цел да скърбим и да обработим тази необозрима загуба.

„ С времето ще кажем повече, както и когато можем. Засега нашите мисли и нашата обич са със фамилията на Мати, неговите другари и всички, които го обичаха по света. “

Пери умря в събота след евентуално удавяне в гореща вана, потвърдиха източници от правоприлагащите органи за Fox News Digital. Съобщава се, че на мястото не са открити опиати и няма подозрения за корист.

„ Аутопсията беше приключена през днешния ден и се чакат токсикологични резултати “, удостовери в неделя пред Fox News Digital представител на правосъдния лекар-коронер на окръг Лос Анджелис.

Пери, който е роден в Масачузетс и е израснал в Канада, е на 24 години, когато стартира да се превъплъщава в Чандлър Бинг в ситкома „ Приятели “.

„ Приятели “, едно от най-гледаните излъчвания по малкия екран, дебютира за първи път по NBC през 1994 година и с присъединяване на Пери, Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиза Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър.

Съ-създателите на „ Приятели “, Марта Кауфман и Дейвид Крейн, и изпълнителният продуцент Кевин Брайт реагираха на новината в изказване за Fox News Digital, казвайки: „ Ние сме шокирани и надълбоко, надълбоко натъжени от гибелта на нашия обичан другар Матю. Все още наподобява невероятно. Всичко, което можем да кажем е, че се усещаме благословени да го имаме като част от живота си.

„ Той беше брилянтен гений. Клише е да се каже, че един артист прави ролята си своя, само че в тази ситуация на Матю няма по-верни думи. От деня, в който го чухме за първи път да въплъти ролята на Чандлър Бинг, нямаше никой Друго за нас Винаги ще ценим насладата, светлината, ослепителната просветеност, която той внесе във всеки миг — освен в работата си, само че и в живота.

„ Той постоянно беше най-забавният човек в стаята. Нещо повече, той беше най-сладкият, с даряващо и безкористно сърце. Изпращаме цялата си обич към фамилията и приятелите му. Това в действителност е Този, в който сърцата ни са разрушени. "

Маги Уилър, която се превъплъти в Джанис, която се превъплъщава още веднъж и още веднъж в приятелката на Чандлър Бинг в „ Приятели “, написа: „ Каква загуба. Ще липсваш на света, Матю Пери. Радостта, която донесе на толкоз доста в прекомерно късия си живот, ще живее на. Чувствам се доста блажен от всеки креативен миг, който споделихме. "

Официалният акаунт на шоуто „ Приятели “ в Instagram, дружно с този на Warner Bros. TV, разгласиха известието: „ Съкрушени сме да научим за гибелта на Матю Пери. Той беше същински подарък за всички нас. Сърцето ни е със фамилията му, обичани хора и всичките му почитатели. "

„ Невероятно сме натъжени от прекомерно скорошната кончина на Матю Пери. Той донесе толкоз доста наслада на стотици милиони хора по света с съвършения си комедиен миг и иронично духовитост. Неговото завещание ще продължи да живее през безчет генерации “, показа NBC на X.

Пери признава, че е похарчил над 9 милиона $ за траялата си десетилетия битка със злоупотребата с субстанции и трезвеността. В един миг той приемаше 55 викодина дневно, написа той в записките си от 2022 година „ Приятели, любовници и огромното извънредно нещо “.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР