Матю Лепри е 26-годишен милионер, който обикаля света и изнася

...
Матю Лепри е 26-годишен милионер, който обикаля света и изнася
Коментари Харесай

Милионер търси личен асистент, който да обикаля света с него

Матю Лепри е 26-годишен милионер, който обикаля света и изнася просветителни лекции за това по какъв начин човек може да разрасне своя онлайн бизнес, написа Profit.

``
реклама

Лепри е роден в Сидни и постоянно дава информация за своята банкова сметка, като твърди, че печели минимум по 120 000 австралийски $ (115 427 долара) като работи само на преносимия компютър си.

Сега той търси идеалният сътрудник, с цел да разшири своя онлайн бизнес.

Във видео, оповестено в YouTube, Лепри разгласи, че търси претенденти за позиция, която наподобява като " най-страхотната работа на света ".

Лепри изяснява, че персоналният му помощник ще " обикаля света и ще работи персонално с него " като всички разноски по пътувания и настаняване се покриват от компанията.

Според Daily Mail, утвърденият претендент ще получава 52 000 австралийски $ (около 50 000 долара) съществена годшна заплата, с цел да оказва помощ на Лепри да движи бизнеса си по света.

Младият милионер показва, че претендентите би трябвало да дават отговор на избрани условия.

Част от тях са дарба за мултитаскинг, споразумяване на пътувания, задълбочено познаване на каналите за връзка в обществените медии, да бъдат педантично точни и упорити и да имат интернационален паспорт, който е годен най-малко за 12 месеца напред.

Лепри, който прекъсва висшето си обучение, преди време бил натрупал 40 000 австралийски $ отговорности поради студентски заеми. Финансовото му състояние обаче се трансформира, когато взема решение да стартира първия си онлайн бизнес, който се разраства стремително до актуалното си състояние.

Сега, като началник на четири онлайн компании, работата на Лепри го води по целия свят в най-различни страни и градове като Япония, Дубай и Хавай.

Както се вижда от неговия профил в Instagram, наподобява, че асистентът му ще го съпровожда на спиращи дъха дестинации по цялото кълбо.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР