Матей Казийски изигра нов силен двубой за Калцедония Верона, с

...
Матей Казийски изигра нов силен двубой за Калцедония Верона, с
Коментари Харесай

Силен мач за Казийски при успех на "Верона" над "Равена"

Матей Казийски изигра нов мощен дуел за " Калцедония Верона ", с което оказа помощ на своя отбор да запише четвърти следващ триумф в италианското състезание. В първа среща от 20-ия кръг тимът се наложи като посетител над " Равена " с 3:0 гейма (25:22, 25:22, 25:20) и се приближи на една точка от петия " Милано ", който ще изиграе срещата си на следващия ден. Домакините пък остават на девета позиция с 23 точки.

Първият гейм започва мощно за домакините с 4:1, само че добра игра на Стефан Бойер и два негови аса обърнаха развоя за преимущество от 11:9. Камил Ричлицки отговори на предизвикването с директна точка от начален удар на собствен актив, само че мощният блок на Емануеле Бирарели даде удобния задатък за 19:16.

Атаки в навън на Бойе и положителни изяви на Ричлицки съкратиха дистанцията при 22:23, само че в сложна обстановка Матей Казийски приключи офанзива по диагонала, а по-късно затвори частта с мощен ас.

Във втория гейм " Равена " стартира чудесно и записа четири безответни точки. Добри офанзива на Манави изравниха резултата мигновено. Коварният флот сервис на Бирарели завари посрещането на домакините импровизирано на три пъти, с което " Верона " поведе с 10:7. Добрият блок на Соле против Ричлицки усили преднината на 4 точки, само че неточности от офанзива на Бойер съкратиха разликата на 20:21.

Французинът увеличи успеваемостта си в решаващите точки и още веднъж с директна точка от начален удар, този път точно Бойер, гостите поведоха с 2:0.

Третата част беше най-равностойната, само че след 11-ата точка блок на разпределителя Спирито с обсада даде преимущество за тима на Матей Казийски. Постепенно задатъкът на възпитаниците на Никола Гърбич се усили, с което отборът затвори гейма с мача след 25:20.

В неделя в каналите на bTV Media Group ви чака още шоу с марка италианска Серия А1. Първо от 16:30 ч. " Модена " ще направи опит да се опълчи на водача " Перуджа " директно по RING, а от 19 ч. на уеб страницата btvnovinite.bg всеки искащ ще може да гледа гратис и без регистрация още един дуел с българско присъединяване от италианското състезание - Цветан Соколов и " Лубе Чивитанова " гостува на " Сора ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР