Математиката ясно показва, че А+Б е равно на Б+А. Това

...
Математиката ясно показва, че А+Б е равно на Б+А. Това
Коментари Харесай

Андрей Чорбанов: ИТН е единствената партия, която може да говори с всички

Математиката ясно демонстрира, че А+Б е равно на Б+А . Това разяснява пред „ Българска национална телевизия “ Андрей Чорбанов , който е зам.-председател на парламентарната група на „ ИТН “ /ИТН/ във връзка договарянията за сформиране на постоянно държавно управление . Той акцентира, че дали ще има спогодба това да се случи с първия или с втория мандат, на процедура няма безусловно никакво значение .

Депутатът от Има Такъв Народ е безапелационен, че България се нуждае от устойчиво постоянно държавно управление , тъй като е изправена пред тежки провокации. Освен това би трябвало има и работещо Народно заседание , тъй като има потребност да се одобряват закони. От Има Такъв Народ ще поддържат тези политики, които дават отговор на техните разбирания и идеали. Те щели да бъдат виновна съпротива при сформирането на кабинет с първия или втория мандат, стана ясно още от думите на Андрей Чорбанов.

Той е на мнение, че тези договаряния и описи с имена на министри се правели единствено за пред необятната аудитория . Но от Има Такъв Народ не следвало да дават оценка на течащите процеси, тъй като те на били част от тях. Нещо повече. До тях даже не са достигнали планове за политики.

Чорбанов е на мнение, че въпреки всичко ще се образува постоянно държавно управление. И това няма да се случи поради желанието на първите две политически сили, а поради външния напън .

Депутатът уточни също по този начин, че Има Такъв Народ били единствената партия, която можела да приказва с всички останали . Освен това, в случай че се стигне до подобен и са го декларирали ясно при срещата си с президента Румен Радев.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР