Мат Лебланк, познат на зрителите с емблематичната си роля на

...
Мат Лебланк, познат на зрителите с емблематичната си роля на
Коментари Харесай

Мат Лебланк – Джоуи от Приятели се завръща с премиерен сериал

Мат Лебланк, прочут на феновете с емблематичната си роля на Джоуи в " Приятели ", се завръща в българския ефир с премиерен сериал по bTV Comedy. От 1 февруари (четвъртък) комедийният канал на bTV Media Group стартира излъчването на хитовата американска поредност " Епизоди " ( " Episodes " ), за превъплъщението си в която Лебланк печели " Златен глобус " за " Най-добър артист в сериал ".

В центъра на завладяващия сюжет са създателите на сполучлив английски сериал, които се реалокират в Холивуд, с цел да създадат негов американски вид. Двамата, обаче, не остават по никакъв начин очаровани от похватите на тамошната промишленост, както и от условието да заменят досегашния реализатор на основната роля с не кого да е, а със самия Мат Лебланк. В емблематичния Джоуи от " Приятели " те виждат нарцистичен, тесногръд и безразличен вид, целящ само личната си полза. " Епизоди " ще се излъчва всяка делнична вечер от 23:00 ч. по bTV Comedy.

Сюжет:
Съпрузите Шон (Стивън Манган) и Бевърли (Тамзин Грейг) са основатели на супер сполучливия английски сериал, притежател на премия " БАФТА " – " Момчетата на Лайман ” – комедийна поредност, в центъра на която е шеф на първокласен момчешки пансион. Семейният живот на Шон и Бевърли наподобява изцяло подреден… досега, в който двамата не получават предложение да се реалокират в Лос Анджелис, с цел да приспособяват сериала за американската публика.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР