Мат Хъчинс, съпруг на застреляната по случайност от актьора Алек

...
Мат Хъчинс, съпруг на застреляната по случайност от актьора Алек
Коментари Харесай

Съпругът на убитата от Болдуин операторка нае топ адвокат

Мат Хъчинс, брачен партньор на убитата по случайност от артиста Алек Болдуин операторка Халина Хъчинс на снимачната площадка на кино лентата " Rust ", е наел топ юрист от адвокатска фирма в Лос Анджелис, съобщи Ройтерс, читирана от Българска телеграфна агенция. Това е Брайън Паниш от компанията Panish Shea Boyle Ravipudi, който по-рано тази година оказа помощ да се реализира съглашение на стойност 2,2 милиарда $ за жертвите на горски пожари и свлачища в Южна Калифорния, сподели говорителката на Хъчинс Аманда Дъкуърт.  Паниш представляваше и майката и децата на поп артиста Майкъл Джексън в дело за непозволена гибел.
Според правни специалисти фамилията на Халина Хъчинс може да заведе цивилен каузи с искане за финансови компенсации за проявена немарливост, откакто револверът на Болдуин е изстрелял същински патрон. На артиста е казано, че оръжието е безвредно за потребление.
В дните след случая Хъчинс беше сниман да се прегръща и беседва с Болдуин.
Мат Хъчинс, корпоративен помощник в американска адвокатска адвокатска фирма, е следващият, който наема юрист след стрелбата на 21 октомври, при която беше ранен и режисьорът Джоел Соуза.
Миналата седмица Болдуин и други продуценти на " Rust " наеха адвокатска адвокатска фирма Jenner & Block да проверява стрелбата.
Алек Болдуин разгласи, че е сломен и е подготвен да сътрудничи на управляващите.
Междувременно Асошиейтед прес съобщи, че лицето, отговарящо за оръжията на снимачната площадка, на която се случи съдбовният случай, има съмнения, че някой е сложил същински патрон в револвера, употребен от артиста Алек Болдуин.
" Кой и за какво го е сложил там е централният въпрос ", сподели оръжейничката Хана Гутиерес Рийд в изказване, публикувано от един от нейните юристи, Джейсън Боулс.
" Хана държеше оръжията заключени, в това число през целия обяд на въпросния ден (21 октомври) и инструктира отдела си ги следи, когато извършва другите си отговорности или е в обедна отмора ", споделя Боулс.
В изказването се показва още, че " Хана е направила всичко по силите си, с цел да обезпечи сигурността на снимачната площадка и е прегледала патроните, които е заредила в огнестрелните оръжия този в този ден ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР