Мат Деймън е грижовен и любящ баща, който държи на

...
Мат Деймън е грижовен и любящ баща, който държи на
Коментари Харесай

Мат Деймън заедно с четирите си дъщери - в една рядка публична поява

Мат Деймън е грижлив и любящ татко, който държи на децата си. И ги пази надалеч от светлините на прожекторите и публичното внимание.

Затова и артистът рядко може да бъде забелязан с дъщерите си отвън персоналното пространство на дома. Ето за какво бе в действителност любопитен моментът, в който Деймън се появи на аления килим, заобиколен от всичките си четири деца.

Поводът бе парижката премиерата на един от последните филми с присъединяване на холивудската звезда - Oppenheimer.

И до момента в който театралничи пред фотографите, Мат е неразделно до дъщерите Стела (12), Джиа (14), Изабела (17) и Алексия (24). Всяка от тях е избрала за мотива семпла рокля, а 52-годишният артист и притежател на Оскар носи грациозен наследник костюм, комбиниран с бяла тениска и кафяви обувки.

Мат и брачната половинка му Лусиана Баросо имат дружно три деца, а най-голямата щерка е на Лусиана от предходна връзка.

Групата има всички учредения да бъде щастлива - епичната биография на режисьора Кристофър Нолан за физика Робърт Опенхаймер, считан за един от основателите на атомната бомба, към този момент получава възторжени мнения.

Преди време Мат Деймън издаде впечатляващото времетраене на кино лентата. " Той е цели три часа ", сподели той пред Variety през март, когато започнаха да се появяват нищожни детайлности за продукцията. " И е приказен ", продължи той, възхищавайки се на осъществяването на сътрудника си Килиън Мърфи, който е в основната роля. " Мърфи е свръхестествен. Той е всичко, което бихте желали да бъде. "

Що се отнася до щастливата орис да има толкоз доста красиви дъщери, които по всякакъв начин го поддържат, Мат е признавал, че това е било ненадейно за него. " Никога не съм мислел, че ще бъда заобиколен от девойки, само че е ужасно. Не знаеш накъде ще те води животът ", сподели той пред Today през 2012 година " Научавам толкоз доста неща, не на последно място какъв брой по-умни са девойките. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР