Масова доброволна акция за издирване на изгубила се жена с

...
Масова доброволна акция за издирване на изгубила се жена с
Коментари Харесай

Издирват болна от Алцхаймер жена в Стара Загора, търси се помощ

Масова доброволна акция за търсене на изгубила се жена с Алцхаймер в Стара Загора. В обществените мрежи тече апел, в случай че някой я забележи, да се обади на 112 или на телефоните на околните ѝ: 0896 612022 Станимира Бъчварова и 0888 466345 Марин Бъчваров.

Жената се споделя Милка Андонова, болна е от заболяването на Алцхаймер и на 3 ноември се е изгубила в региона на вилно населено място „ Светлина ", покрай гробищата в Стара Загора, оповестяват посредством писмо до медиите издирващите дамата.

Тя е оповестена за национално търсене и заради спецификите на заболяването ѝ, не е изключено Милка да се намира и в друго обитаемо място или някое закътано кътче, което до момента не е било обект на търсене.

Създадена е и специфична група във Facebook, в която се координират дейностите на доброволците: „ Да Намерим Милка ". Всеки, който има опция да помогне, може да се включи там и да следи акциите.

Милка е била облечена с връхна дреха в синьо, с черни и червени шарки, черно долнище на спортен екип, черни обувки. Не е контактна, не приказва, само че не е нападателна и без изпитание може да я задържите, до момента в който пристигна патрулна кола.

Старозагорци ПРИЗОВАВАТ ЗА ПОМОЩ и се надяват Милка скоро да бъде при фамилията си. Ако видите Милка, обадете се неотложно на 112, останете с дамата и я следвайте, в случай че се наложи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР