Маскирани нападнаха и душиха възрастна жена във великотърновско село в

...
Маскирани нападнаха и душиха възрастна жена във великотърновско село в
Коментари Харесай

Крадци нападнаха и душиха жена, търсели 500 лева

Маскирани нападнаха и душиха стара жена във великотърновско село в опит да я оберат. Крадците желали да се доберат до 500 лв., които възрастно семейство съумяло да завоюва от продажба на две свине.

Село Виноград. 02:00 часа след среднощ. Двама маскирани нахлуват в дома на Марин и Денка, до момента в който те спят.

„ Единият ми постави ръка на шията и ме затисна да не крещя. Натисна ми ръката. И другият, споделя на турски „ ги разделяме “ – да бягаме ”, споделя Денка.

„ Аз спях в тази стая. Тя – в другата стая. Те идвали в моята стая, само че аз съм сръбнал и дремя. Търсят по портмонетата и намират 15 лева ”, споделя Марин.

В полезрението на крадците фамилията попада поради пари, които възрастните хора взели от продажба на 2 свине, съобщи NOVA.

„ В един буркан ги поставил дядото. 500 лева и ги скрил ”, споделя Денка. „ Тъй съм ги скрил, че не могат да ги намерят ”, добавя Марин.

Възрастният мъж, който има проблеми със слуха, споделя, че съжалява, че не е схванал, че маскирани крадци са влезнали в дома му.

Разследването почнало през вчерашния ден сутринта. Имало и арести в село Виноград. 18-годишният Станислав е бил арестуван за малко.

„ Дойдоха три патрулки с шест служители на реда. Събудиха ме грубо, сложиха ми белезници и ме закараха в Районното ръководство ”, споделя Станислав Димитров. След няколко часа той е пуснат.

„ Не съм направил никакво закононарушение, няма престъпно минало и закононарушения ”, сподели той. По-късно били арестувани още двама младежи, които признали, че са влезнали в дома на пенсионерите, с цел да крадат.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР