Маскирана жена обра бензиностанция на пътя Асеновград – Бачково, съобщава

...
Маскирана жена обра бензиностанция на пътя Асеновград – Бачково, съобщава
Коментари Харесай

Бивша служителка обра бензиностанция, хванаха я за два часа


Маскирана жена обра бензиностанция на пътя Асеновград – Бачково, оповестява Българска национална телевизия. От касата на обекта тя съумяла да отмъкне повече от 3 300 лв..

Само за два часа обирджийката е разкрита от полицията и арестувана в ареста. Оказва се, че тя е някогашна служителка на бензиностанцията.

В ареста е и нейна съучастничка, която е била на промяна в обекта. Двете дами са съквартирантки и от известно време имали финансови усложнения, оповестиха за Българска национална телевизия от Районната прокуратура в Асеновград. Затова и двете решили да създадат удар и да откраднат оборотните пари.

Сутринта, към 4 часа, бил задействан паник бутона на бензиностанцията. Дежурната служителка обяснила на униформените, че до момента в който била зад касата, покрай рафтовете с цигари, в комерсиалния обект влезнала непозната жена с маска от торба на лицето.

" Тя е на 32 години, не е престъпно проявена, не е осъждана. В развой на работа ще бъдат изяснени и съответните претекстове, за осъщественото закононарушение. Като нейна съучастничка е открито и друго лице от женски пол, което също е арестувано и работата продължава по наблюдението на Районна прокуратура – Асеновград ", разгласи основен контрольор Петър Бабугеров, шеф на районно управление (на МВР) – Асеновград.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР