Маската на Григорова падна много бързо. В едно единствено участие

...
Маската на Григорова падна много бързо. В едно единствено участие
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Маската на Григорова падна много бързо

Маската на Григорова падна доста бързо. В едно само присъединяване съумя с най-долнопробен и дебелашки език да нападне социолозите, БТВ, Дневник, Бърд, Терзиев, Костадинов, Политическа партия, Възраждане (Няма причина да съм с Нинова на една маса (БНР половин час след това).... Дори емблематичният Волен Сидеров не е слизал на толкоз ниско равнище. Единственото й почтително послание бе: господин Борисов. Ако на някого не му е било ясно къде е обвързвана прочувствено, може да го изгледа.

Това резюме направи на своята фейсбук страница някогашният шеф на кабинета на президента Румен Радев Калоян Методиев. 

Ето какво още написа той: 

" За сметка на това неуспялата претендент кметица не можа да отговори на серия от въпроси. Нищо не знае! Откъде са милионите за акцията? Кой й ги е дал? Как се тегли голям заем с ниски приходи? Не знае кои организации и за какво са я подкрепили? Не знае по какъв начин по този начин във " Факултето " едната седмица гласоподават за ГЕРБ, а на идната всеобщо за нея? Последното може елементарно да се свърже с уважителното господин Борисов.

Цънцарова беше на висота. Запази самообладание даже при вулгаризмите и нападателните гримаси. Григорова неотложно би трябвало да напусне Столичния общински съвет, тъй като с този товар към този момент не става нито за ръководеща, нито за съпротива. Г-н Борисов ще я трудоустрои ". 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР