Маскарадът обаче отдавна си отиде, така че уместни оправдания за

...
Маскарадът обаче отдавна си отиде, така че уместни оправдания за
Коментари Харесай

Заковаха Я Да Вилнее Полугола В Дискотека! Вижте Горещата Синоптичка Натали Трифонова Както Никога До Сега! Нови Снимки!

Маскарадът обаче от дълго време си отиде, тъй че уместни оправдания за потресаващия аутфит на русокоската няма. След Бъдни вечер Трифонова разгласява два фрагмента, на които е ухилена до уши на веселба с другари в нощен клуб, написа hotarena.net

Усмивката й е чаровна, само че може ли младо момиче да се облече като че ли е колежка на Камелия и Лепа Брена по времето, когато тяхната звезда в чалгата таман изгряваше? Ретро стайлингът на Натали включваше къса блузка, наложително за онази епоха – да се покаже голо коремче, пъпче и гръбче, кичозно и обемно колие на шията и не на последно място - лъщящо клинче, в което оскъдната диско светлина понякога да се отразява.



Със сигнално русата си дълга коса и блестящите прилепнали панталонки Трифонова не остана незабелязана. Само й липсваше да запее на микрофона: " Бял мерцедес ме преследва в живота " и всичко щеше да си пристигна на мястото.



Звездата от прогнозата за времето на bTV обаче би трябвало да си обърне внимание и да изследва по какъв начин по различен метод може да подчертае сексапилната си стройна фигура, без да стига до остарелия от дълго време турбо фолк кич. Най-удачно е да си наеме стилист, или да преглежда стилните списания по-често. Все отново - в случай че желае да гради сериозен ТВ имидж и да я възприемат с почит, без значение какъв брой е млада, с тези кючек-тоалетчета няма да й се получи.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР