Мъск не открива топлата вода и не е първата световна

...
Мъск не открива топлата вода и не е първата световна
Коментари Харесай

Илин Димитров: Предстои Мъск да се срещне с българин, който ще му занесе официалната покана


Мъск не открива топлата вода и не е първата международна известна персона,  която вижда какъв брой е красива България. Аз като министър бях задължен да отиграя ритнатата топка и да го поканя. Това съобщи служебният министър на туризма в предаването „ Лице в лице “ по bTV.

По думите му към този момент три дни се приказва за българския туризъм. 

Служебният министър на туризма посочи, че с изключение на Мъск е изпратена покана и на създателите на играта Elden Ring. И добави, че се е зародила концепцията за фестивал, на който участниците да се обличат като героите от играта. 

Факт е, че с 0 лева България беше по медиите три дни. Изпратихме публично писмо на Мъск. Оказа се, че на Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател, му следва среща с българин, който ще запазя в загадка, и той ще отнесе писмото персонално на Мъск. Когато получим отговор ще го разпространим по всички канали, означи Димитров.

Служебният министър разяснява и възможната резервация на притежателят на Туитър в български ресторант. 

Много се надявам резервацията да е същинска. Ще разберем дали е същинска след датата 23 април. Не съм питал шефът, само че известието беше публикувано неведнъж, добави той. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР